Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi ses nog aldrig igen

 

 

 

vart du än är
förstå
att jag finns kvar här
det var längesen
mina ögon mötte dina
det har gått sekunder
dagar
flera år har passerat
men jag finns här
och mitt hjärta
av någon outgrundlig anledning
slår för dig än

jag är en hopplös romantiker
har alltid varit
men jag förstår mig inte på kärleken
hur blotta tanken
på dig kan få mitt hjärta att rusa
trots att vi inte setts på så många år
och kanske aldrig ses igen

det verkar som
att den första kärleken
är en seglivad jävel
svår att eliminera
den överlever
som John Rambo i djungeln
syr igen sina sår
med tråd
och kämpar vidare

för efter alla dessa år
så har du fortfarande
en reserverad parkeringsplats
i mitt hjärtas inre

efter alla dessa år
är du
drömmen
som håller mitt hjärta
vid liv
även om vi förmodligen
aldrig ses igen

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 580 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-10-07 21:35



Bookmark and Share


  Yttes
Super bra text!
2017-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP