Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När tänkte du på dig själv senast?


Själv för troende

Får jag be om
en tyst minut
där du 
stannar upp
och
bara tänker
på dig själv.

Vem är du
vart färdas du
och vad vill du
med ditt liv?


Lycka till och ha en underbar dag!





Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-10 07:33



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Bra och nyttig övning
2017-10-13

    Sefarge VIP
Lycka kan vara att tänka
På andra ett litet tag
Och inte bara på sig själv
Hela tiden och inse att vi
Tillhör varandra och ej
Behöver kämpa emot
Varandra i detta tävlings
inriktade samhället!
;)
2017-10-10

  Larz Gustafsson VIP
Jag är en ny skapelse i Kristus Jesus och jag är på väg till himlen.
Med mitt liv vill jag förhärliga och tjäna Jesus, som jag älskar.
2017-10-10

  alicja lappalainen VIP
.. det gör jag hela tiden. Det besvära att leva.
2017-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP