Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att äta av mörkrets kraft

Mina drömmar
smeker med ömma fingrar min sorgsna ensamhets starka låga
i skenet av elden
på fjällets nakna skuldror

Tar mig till platser
där sången från sirener får mig att drunkna i eget hav
Sånger som klingar av mörkrets råa krafter
som kan bryta spirande löviga grenar i två

Grenar som mina
som knotiga som fjällbjörkens pinade fång
växer sig starkare över vindens plågade röst
min skugga förskingrar
slingor av röster av döende sort

Står stark och rak
trots att mitt yttre synes huka
för krafter fyllda
av undflyende väsens lockande sång




Fri vers av Hopplös själ
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-10 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ