Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den röda våren

Den röda våren
tar fyr i mina händer
från sommar till höst.




Bunden vers (Haiku) av Salvation Pepper
Läst 491 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-10-10 21:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så bra och rik
2017-11-04

  Marita Ohlquist VIP
Färgsprakande, känslofull naturlyrik!
2017-10-22

  kerstin skriver VIP
wow - det rasar bland vattendrag och foreller och rönnbär och jamande stora kattdjur. eller nåt helt annat, men detta for genom min märkliga hjärna när jag läste
2017-10-15

  RitaBrunner
Din haiku väcker intressanta tankar i mitt huvud!
2017-10-14

  Blomma-Stjärna VIP
fin, lekfull
2017-10-12

  Chawa VIP
Ja ett riktigt fyrverkeri innan vintervilan tar vid... fin haiku!
2017-10-12

  Anya VIP
Riktigt fin. Jaa det liksom brinner i händerna av naturens sprakande.
2017-10-11

  Eva Helene VIP
Vilken gudagod haiku!
2017-10-11

    ej medlem längre
och sången
Den förblir grön +
2017-10-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det gäller att
hålla tag i sin glöd
och ständigt ge den
sitt stöd för vem
vill ha en spröd...
Du tycks fått ihop
ett gott flöd...
2017-10-11

    ej medlem längre
En haiku full av glöd!
2017-10-11

  ULJO
Gillas
2017-10-11

  aol
Gillas stark haiku gör intryck,
2017-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Salvation Pepper
Salvation Pepper