Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett kärt gammalt möte

Trots att det har gått så många år sedan sist vi sågs
måste jag bara få säga att du är strålande vacker idag
Lika vacker som första gången som jag såg dig
Om inte vackrare
Så du är en kvinna att ära och beundra
Att älska och vörda
Glöm inte bort det och att jag finns här för dig
om du behöver mig
För numera behöver du bara ropa mitt namn
så kommer jag så fort jag kan
Ja, jag skulle snabba mig på för din skull
Bara så att du vet…

Ett kärt gammalt möte!

Ken Cassel
11/10-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 144 gånger
Publicerad 2017-10-11 05:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel