Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tunnelbanan

Det är någonting i luften
Någonting som får mig att sätta universum i halsen
Det finns mycket som rymmer sig på tunnelbanan
Många livsverk, många öden. många våglängder
Tusentals olika tungor talar hundratals olika språk
Du får gärna släppa taget om mig
men inte än
Jag måste få fotfäste först




Fri vers (Modernistisk dikt) av rockenroll blåa
Läst 264 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-15 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rockenroll blåa
rockenroll blåa