Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
älska


klockan visade på 3

Klockan visade på 3
när jag smekte av ditt nattlinne
du svarade
och för en stund
var fiskekvoter
kustbevakning
miljöparti
och allt annat hjävulskap
borta
det var bara vi

tb




Fri vers av tom boreland
Läst 840 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2006-05-29 22:29

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag älskar dikten.
2022-03-05

  HelenaW
Underbar, den där stunden då allt annat helt plötsligt är oviktigt.
2018-11-29

  passionsblomman
Härlig!
2010-11-29

  Roula O
Vackert skrivet...absolut

Tack för god läsning!
2009-02-12

  miss angelique
Härligt att få gå upp i varandra så man glömmer allt för en stund. Bara vara vi två.
2008-12-19

  Blåbäret
så enkel men så brinnande het...underbart skriven om att bara vara i och med varandra
2008-12-13

  ***Wicke***
Den här var bra för bra. en klar favorit.
Tänk vad de kan få en att både glömma och och vilja leva.
2007-01-15

    ej medlem längre
Utan dessa stunder skulle man nog inte klara sig. I a f inte lika bra.
Vackert sagt.
2006-05-29
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland