Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I slutet på historien

går allt åt helvete då hela världen går under efter ett helt
meningslöst atom krig med miljontals människor
döda till följd
Och ingen ras kom lindrigare undan än någon annan
då det fanns ibland de döda svarta som vita
och gula som röda
De har alla blivit till kanonmat
Gått till föda
Men där en historia slutar så börjar en annan
För efter världskriget vart det åter frid utan någon
som helst strid ibland de få som nu hade lyckats överleva
kriget och den så dödliga radioaktiviteten
Så nu var det åter tid att börja bygga upp länderna
och nationerna igen
Men den här gången utan några som helst tokiga
religioner då människorna äntligen har fattat att
det inte finns någon gud mer än den i oss själva
då vi gör goda gärningar för andra
Det och endast det
Vilket det behövdes mycket av nu för att kunna rädda
mänskligheten från att helt utrotas ifrån den annars
så vackra blåa planeten Jorden…

I slutet på historien går allt åt helvete!

Ken Cassel
15/10-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-15 13:39



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Slutet är alltid början på något annat...det känns skönt att tänka så...
2017-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel