Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liknelse

En människas liv kan liknas

vid ett landskap;

mörk tät granskog, leende sommarängar,

svalkande vatten , värmande sol...




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-16 11:23



Bookmark and Share


  aol
Bra fint och så berörande sant skaldat.
2017-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP