Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känns som alltid

Varken hög eller låg
bara sådär emellan
lagom

det är höst nu och
att lyssna på Winnerbäck
känns rätt på nått sätt

jag önskar jag hade så
mycket gjort

det bor för många ogjorda
drömmar i mig

klockan går och går
men jag känner mig beredd
att dra upp ankaret
och hissa Jolly Roger




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-16 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal