Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar en morgondag att leva

Längtan att leva!

Plikt o moral

Frustration och mörka stunder

Längtan att röra men rädd för lavan som kokar utan inblick

Galler som fjättrar för stunden men hotar att brista och utlösa ragnarök

Längtan att leva!

Tiden tickar till frustrationens fasa

Ålderdomen kikar in med sitt pekfinger

Åter längtan att leva!

Utan tanke på morgonen.....




Fri vers av Hopplös själ
Läst 193 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-10-16 16:51



Bookmark and Share


  Pia //
Det våras för Ragnaröken..sådär svenskt lagom kan jag tycka.
Vacker text med mycket känsla. Tiden som sanden i timglaset rinner och ändå står vi där och tittar hur mycket(eller lite) som är kvar. Det är verkligen inte lätt att vara människa. Så underligt härligt det är..!
2017-10-19

    Orkiden
Rädslan kan sätta upp många hinder, just för att leva njuta av det som är...
Sluta fundera, lev ut för stundens ögonblick..
Längre en så åt gången räcker att börja med, för att se en förändring börja ske och kännas...
2017-10-16

  Yttes
Gillar hur du formulerar dig. Det känns äkta och man känner verkligen av din längtan!
superbra!
2017-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ