Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenmelon

 

Denna frukt kan vara söt
samtidigt som den kan ha
en ful och bitter smak.

Denna frukt är rund som en boll
denna frukt har randigt skal
grön - gul aktig är färgen.

När man delar denna frukt
blir det en vacker syn
för ditt underbara öga
den röda färgen tilltalar.

Vattenmelonen har en massa kärnor
men det gör oss ingenting
för denna frukt är ändå
så saftig och god.

 

 

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2017 - 10 - 16)




Fri vers av Arnela
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-16 20:08



Bookmark and Share


  ULJO
Härligt gott
2017-10-17

    ej medlem längre
ja stämmer exakt..bra skrivet
2017-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela