Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sparkle and Fade var titeln på en låt jag skrev till en rockgrupp i USA i början av 80-talet och har inget med namnen här på poeter.se att göra


Just a shortcut from the past ...

//
Since you were born 
out of 
sex, drugs and rock n' roll
and that is such stuff
of which you are made

Why don't you
do as they say
n' just 
sparkle and fade
to
release your body and soul

or remain that fool
who rather stays
and pays
what's due one of these days
//

Vet inte riktigt varför jag 
publicerar denna refräng
fritt ur minnet här och nu ...

Men det lossnar väl så småningom
- någon mening har det väl ändå
så jag publicerar raderna 
oredigerade som jag minns dem 
så får vi se om och i så fall
vart det leder vidare och utvecklar sig till ...

 

_______________________________

Publicerad här tidigare i juni 2012
... ser ännu utvecklingen an ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-17 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP