Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ynnest

Telefonen ringde.

Det var jobbet.

Jag blev struken från mitt pass.

Jag fick en dag.

Med dottern.

Att spendera.

Bara vi.

Vilken ynnest.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-18 08:40



Bookmark and Share


  Syrran77
Jackpott!
2017-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP