Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En musiklänk: https://www.youtube.com/watch?v=6EK86Mz77MA


Sal

Dunkel, regndränkt stig

Små gröna paraplyer

Här finns utrymme




Bunden vers (Haiku) av DavidM VIP
Läst 637 gånger och applåderad av 24 personer
Utvald text
Publicerad 2017-10-18 09:15



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Bara så vackert! Blir andaktsfull av att få vandra där.
2018-03-28

  petter rost
En mycket vacker och sinneseggande haiku , gratulerar och tack.
2018-03-24

  Gena
Grattis till utvald text:)
2018-03-23

    ej medlem längre
Vackert! Vandring bland droppar..
2017-10-23

  Gena
VACKERT! Jag är en regnälskare (pluviophile)!!
2017-10-19

  henke_r
Dina ord rör sig med sådan elegans. Praktfullt och minst sagt smakligt.
2017-10-18

    Peter Söderqvist
Vacker naturtext. Kontrasten med de små paraplyerna och att det finns utrymme är strålande.

2017-10-18

  Soldansare
Vilken vacker bild. Skapar en trygghetskänsla

2017-10-18

    ej medlem längre
Riktigt vackert! I utrymmet i din text vill man vandra på en skogsstig där man blir lyrisk av all natur.
2017-10-18

    Elisabeth Nilsson VIP
En hel diktsamling med naturlyrik, skriven med sjutton stavelser!
2017-10-18

  Classico VIP
Vilken underbar naturbeskrivning! Fastnade för den sista raden "Här finns utrymme" briljant!!
2017-10-18

    ej medlem längre
Små, gröna paraplyer... fint. :-)
2017-10-18

  Marita Ohlquist VIP
Naturlyrik på hög nivå!
2017-10-18
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP