Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gröna vindruvor

 

 

Det är sött för det mesta
men det kan lura än
att man får en bitter bit
att tugga på, att äta.

Man kan använda det
i nästan vad som helst
i yogurt, i bakelser
i annan slags röra
som exempelvis fruktsalad.

 

 

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2017 - 10 - 18)




Fri vers av Arnela
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-18 19:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
O så trevliga dina fruktdikter är
tack så härliga
2017-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela