Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

System

En dag ska vi mötas på riktigt
då får vi se vilken sanning som gäller

Vi sitter mitt emot varandra
vid samma bord
vi säger ingenting
så kan det vara ibland

Sorgen sätter sig i mina muskler
i mina försök till rörelse
det är bara något jag måste få ut
ur mitt system




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 159 gånger
Publicerad 2017-10-19 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP