Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstmörker



Ur tiden vankade vi långsamt av och an

Ibland brinnande

Emellanåt släckta av det tilltagande mörkret


Som om det faktiskt fanns något där borta

Framför allt detta här och där

Nu och då vi vacklade mot det okända

Desillusionerade av det som varit

Tomma på tårar och drömmar likaså


Som om vi aldrig varit att förstå oss på

Ingenting består




Fri vers av Föll
Läst 255 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-10-19 20:09



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
nra tankar om levnaden

2019-02-09

    carinamnm
Som ett flämtande hopp... trots allt.
2018-06-19

    ej medlem längre
De inledande raderna är starka! Bra!
2017-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Föll