Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var precis som att något saknades


Ensam i en upplyst buss full av folk

Och bara morgondagen visste
Att gårdagen var precis lika grå som det som väntade


Men


Så plötsligt kolliderade vi våldsamt med ett hopp


Ingen överlevde




Fri vers (Fri form) av Föll
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-07 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Föll