Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du bara visste som jag ljuger


Och allt bara för att få känna det man kan tycka att man borde känna för att känna sig levande

Det som förutsätter att man handlar

Och någonstans där emellan

Där i all hast

Kommer lögnerna

Inte direkt som någon medveten sådan

Utan som något fullt naturligt

Som om där inte fanns någon moral i naturen

Som om allt magiskt tänk varit förgäves




Fri vers (Fri form) av Föll
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-21 21:32



Bookmark and Share


  cilax VIP
bra
2019-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Föll