Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En och annan sann stackare



Ingen tycker om mig

Men den jag sörjer är du

För ingen bryr sig om dig

Överhuvudtaget nu


Varje fredag utanför systemet

Sitter hemma, dricker ensam

Helt utanför systemet

Helt pinsam


Kan bara blicka ner

För kvar är ingenting

Verkligen alla är förmer

Vad är det för mening?





Fri vers (Fri form) av Föll
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-02 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Föll