Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klaver1



I en dröm bortom den förargliga verkligheten

Satt en harmonisk typ och sög upp vätskan från ett snapsglas in i sin kanyl

Genom kanylen och in i självaste pumpen

Typen tryckte försiktigt in nålen i venen på sidan av handleden

I den stora venen letades det efter svar och efter mycket om och men så kom en liten droppe blod in i kanylen

"Äntligen", sa en stilla tanke innan typen tömde pumpen på innehåll

Jesus kom åter

Gud var här med oss och jultomten också

De knullade allesammans fram en innerlig orgasm som ingen annan

En orgasm som varade i timmar

Som lät allt svårmod att försvinna ut i intet

Dagen var räddad och livet sprudlade åter med sin fulla glans

Ty det fanns ingen morgondag

Bara idag




Fri vers (Fri form) av Föll
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-01 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Föll