Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det oändliga mörkret



Viljan tynar med stormsteg bort liksom hopp

Allt säger plötsligt stopp och ödet far hjälplöst fritt medan känslan av vad som borde vara trycker ner

Minnesbilder
Minnesbilder, dofter och ljud

Alla sedan länge bortglömda känslor
Sätter värde på det som bara en gång för längesen var något att räkna med

Om än detta enkla perspektiv mycket möjligtvis förmår att förskingra ljuset i det som är nu

Så för att inte avsluta med ännu en fråga
Så syns inget ljus

Ty blind är jag
Om inte ljuset är fantasi

Och i såna fall
Etter värre




Fri vers (Fri form) av Föll
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-29 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Föll