Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigt just i nuet


Läppar får smultron rodna
smak får sinnen vakna

Daggmjukt söker händer
Naken svank dess lust
Hud med liv av liljedoft
Fingertopp som känsligt möter
kärleksland som skälver ömt

Ge mig honung
Föd mig sälta
nattens första timma glänta
porten in som ej kan vänta

Rosen öppen möter daggen
möter värmen i min blick
ögat slukar hela bilden
av ditt sköna blomster
Å vi möter allt som ett
Evigt just i nuet





Nu är evigt inte mer......




Fri vers av Hopplös själ
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-19 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ