Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krokben för sitt eget liv

Två viljor
frusna isstoder
Två viljor som önskar detsamma
20 centimeter av evighet mellan

Någon säger att de är utan passion och fantasi
Det är inte sant
så passionerade i sina egna världar
Men klarar verkligheten av detta?
Klarar de själva av detta?

Söker mig bort i min egen värld utan någon annan
allra helst en vacker plats utan människoliv

Låter sedan min passion,min sorg och alla andras bördor
som jag bär med mig stilla sippra ut i lugnet
Min kaotiska känslovärld får åter ro
kanske orkar jag med ännu en dag med surret i bikupan formad av människans ofullständighet.




Fri vers av Hopplös själ
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-20 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ