Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under Belägring

Tystnaden Drev Rastlöst; Som

Giftmarinerade

Pilar Genom Stinkande

Bakgator Piskade Blodiga

Av Vinden

 

Mörkret Hade Belägrat Staden

Och Ingen Gick Längre

Säker

Alla utvägar Var Stängda

Och Bevakade

 

Av Schakaler I

Blodiga Kappor

 

Den Kvardröjande Doften Av

Ett Århundrade Av

Skandalöst Sedeslösa Utsvävningar

 

 




Fri vers (Fri form) av The Red Crow
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-20 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Red Crow
The Red Crow