Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlåt svärorden, men de var med i drömmen...


En härlig dröm

 

Jag drömde en vacker dröm
javisst va den lite skum
Men på nått sånt där härligt sätt
kändes den ändå helt rätt

Jag drömde jag var död
eller jag visste inte om att jag var död
Men fötterna blev mindre och mindre
precis som om själen min flög mot himlen

Kvar på jorden stod kroppen min
kändes som om jag i paradiset titta in
Det var vitt vitt otroligt vitt
den vitaste färgen du kan tänka dig i vitt

Borde blivit bländad
men som vanligt blev jag fundersam
Tänkte, allting kan väl inte vara vitt
försökte vrida på nacken hej vilt

För att se
vad mer som fanns att se
Men något höll fast min nacke
sen skicka "det" mig utför en backe

Åh plötsligt dyker gröna kläder upp
kacklar om en ambulans som grupp
Jag skriker för full hals som i rus
jag ska inte till nåt jävla sjukhus

De skriker men kanske inte skriker kanske säger
vi vet inte vad du har för grejer
Jag skriker för full hals som i rus
jag ska inte till nåt jävla sjukhus

Sen tjatar de igen om avsaknaden av maskiner
de vill inte dra ner mina rullgardiner
Jag skriker för full hals som i rus
jag ska inte till nåt jävla sjukhus

Slutligen packar de ihop mig
ambulansen vägrar lyssna på mig
Och den sköna känslan tar slut
jag vaknar levande upp på en akut

 

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 916 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-20 23:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2017-10-21

    ej medlem längre
Det var nog mer än en dröm, en föraning om kommande dagar.
2017-10-21
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP