Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina fula ord i denna dikt är ingenting emot vad "staten" gör mot de sjuka i Sverige idag.


Metoo

 

Hjälp rädda mig
vill inte ligga under djävlarnas display
Men de förföljer "sjuka" mig
och tycker jag är en skitgrej
Men jag vill inte äta deras skit
vill inte ha deras bajs som en smakbit

Jag är sextrakasserad
av politikerna som försöker få mig levande kremerad
De vägrar sluta
fortsätter bara att njuta
Kan ingen stoppa dem
Jag mår inge bra av att bli bespottad av deras slem

De både skiter och urinerar i mitt face
utstötande ett ljud som om de befann sig i ett sex-race
Verkar befinna mig i alla Sveriges riksdagsledamöters kikarsikte
de slutar aldrig att pissa och skita på mitt ansikte
Det låter som om de kommer
när jag dränks av deras piss och mina sjukdomar och omkommer

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 483 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-21 10:52



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2017-10-22

    ej medlem längre
Bra skrivet om ondskans politiker som behandlar sjuka människor mycket förnedrande och skamligt!
2017-10-21
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP