Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina tankar när jag ser alla diskussioner och texter om religioner,metoo,jämställdhet,rasism m.m. Alla har vi vår egna lilla värld och måste nog ha!


komplex värld

Det finns dagar då mitt intellekt gråter!
Jag läser alla dessa sanningar från allas egen vrå.
I varje fall jag synar den sanning alla har
men inser genast nu och här
att sanningen är större än hos oss envar

Just att min sanning
endast är en del av en större sanning
som inte är helt sann

Framförallt så håller inte varje sanning hand




Prosa av Hopplös själ
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-21 14:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vi lever i en komplex värld som komplicerade varelser.
2017-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ