Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fru Fortuna sval igen


med risk för att verka banal igen
men fotbollstankarna mal igen

vi var så bra i vårt kval igen
hela elvan fenomenal igen

men chansen är minimal igen

liksom känns som om någon stal igen
våran jakt på den heliga Graal igen

för lottningen katastrofal igen:
VM-playoff mot ITALIEN!




Bunden vers av Göran P Rödholm
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-21 15:14



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Vilket härligt flyt igenom hela dikten!
Och upprepandet av "igen" som rimmar på Italien! Snyggt!
2018-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm