Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
formen inspirerad av vitamin D3 inklusive K2, mitt konstanta kosttillskott [inräknades förut såsom ingen 22]


Rusk 11 : Dubbel-Daiku

 

 

 

då din dag dör dold

kanske kul kväll klingar klart

där dröm dränker depp

 

 



du drog dubbel dörr

och kärvt knakad spricker kåk

...ned droppar dimma

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-21 17:56



Bookmark and Share


  Syrran77
Korta dikten kärnfullt dröjande i känslobejakande dagsslut.
2017-10-22

  Anya VIP
Gillar allitterationerna. Bokstaven D...K. Bra!
2017-10-22

  lodjuret/seglare VIP
Märkligt klingar bokstavligt toner, likt musikaliska övningar för miljoner, ikväll hörs klinga i Dalarna, som kanske annars i salarna, likt smarta o högljudda 'megafoner'.
2017-10-21
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP