Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rastlösheten

Rastlösheten

En konstig känsla i bröstet. Som att mitt hjärta går på högvarv men när jag känner efter så befinner sig min puls i viloläge. Skulle kunna springa ett lopp. Bröstet fylls med en grumlig och tung känsla. Känns som att bröstet tynger ner mig till golvet så jag höjer det, kanske kommer jag flyga då? Det kryper i fingrarna och mina tankar är överallt. Jag är ingenstans och alla andra är någonstans.

gör det omöjligt för mig att vara ensam




Fri vers av artaug
Läst 384 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-10-21 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug