Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kyla på gång


dags för ide

det viner runt huset
ostan tar fart
det slår och bankar
i väggarna

nyklyven ved
håller ute isvinden
tornado snarkar
under sängen

hösten är
och korna har
lämnat sina beten
det idislas i ladugårdarna

ljusen blinkar i den svarta dalen
vintern är i antagande
ensamma traktorer
plöjer efter sista skörden

gulnade löv slingrar sig
kring benen
på mig och tornado
på våra vovveturer
på småvägarna

naturen coolar ner
inför kylan




Fri vers av tom boreland
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-21 22:35

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Bra skildrat, "naturen coolar ner inför kylan".
2017-10-22
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland