Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omfamnar min älskade sorg

Jag är kanske inte en kärleksfull människa
Jag är förmodligen bara en sorgsen...

Kan man ge något man saknar
eller alltid flyr ifrån?

Jag hoppas att jag gett tillräckligt till de jag önskar allt!
Jag håller mina tummar för att det är sant......

Jag älskar den tomma känsla jag känner
för det är det som jag känner igen

Det som jag förstår.




Fri vers av Hopplös själ
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-22 02:54



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande självporträtt!
2017-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ