Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad en sorgsen saknar?

Hon bar en krans av mina ömma ord
Dess tyngd och innehåll gjorde hennes steg
till en ung flickas lätta,livsbejakande steg.
Hon rörde knappt marken med lusten till liv.

När hon återvände såg jag lusten så underbart rar
Hon svävade så lysande med livslust som bar
Svävade in och tog lusten i hand
ännu en gång fick hon känna min sinnliga mun
känna hur orden smekte och lekte med kärlek och must




Fri vers (Fri form) av Hopplös själ
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-23 18:17



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ömsint och bra ordat!
2017-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ