Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonhjärta

jag har blivit ett utropstecken
en ljuskägla i en oändlig natt
jag har sett att dagar kan gry
i hjärtat om ingen annanstans




Fri vers av 99knivesinside
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-23 19:39



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Mycket klar klang i detta utropstecken, friskt som höstens syretillskott. Jag älskar gryningen som symbol.
2017-10-27

  Respons VIP
Stark som ett utropstecken!
2017-10-25
  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside