Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Femte loppet

Jag har blodsmak i min mun

men det är inte mitt blod

jag smakar

Vi älskar i ett hus utan tak

men det är inte vår himmel

som skymtar

Det är min häst som galopperar

på Jägersro

men aldrig fan kan den vinna




Fri vers av henke_r
Läst 338 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-10-23 21:34



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Gillar svängningarna i texten, hur stämningen förflyttar sig med miljöerna. Riktigt bra.
2017-11-02

    ej medlem längre
träffsäkert, applåder!
2017-10-24

    ej medlem längre
Du fångar den mediala spegeln på ett övertygande sätt: våld, sex och pengar. Allt lika utsatt, främlingen rinner ur alla ord. Tjusigt!
2017-10-24

    ej medlem längre
haha
men aktare
hästar sparkar bakut
kan bli en käftsmäll
som cirkusdirren fick
då han drattade på baken

kul skriftat

2017-10-23

  Goraxy 89 Orion VIP
IIIIHaHaHaaa! - jag har också en häst, som är präst å liknar mig - Gnäggar som jag och har inget bordsskick - Definitivt en loserhäst :)
2017-10-23

    Sefarge VIP
En få la försöka sadla
Om här i livet
Trots att Fru Fortuna
Inte är med en i tillvaron
Med Humorkryddad beska
Skrivet
:}
2017-10-23
  > Nästa text
< Föregående

henke_r
henke_r