Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att inte kunna gråta är svårt

Att gråta är inte svårt

Att prata om vad du gjort,
med tårar strömmandes ur mina
ögonglober, var ingen utmaning.

Att läsa dina mörka brev, dränkta
i mina tårar, var inte omöjligt

Men att med torra ögon,
se dig ligga där på golvet,
utan att andas, var tortyr

Att inte kunna gråta är svårt




Fri vers av EnPromenadPåSaturnus
Läst 503 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-24 21:10



Bookmark and Share


  reminiscenser
du skriver rakt
in
i
mitt
hjärta

tårar, frånvarande
tack för att du skriver, jag känner mig mindre ensam när jag läser din text
2018-01-27
  > Nästa text
< Föregående

EnPromenadPåSaturnus