Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han lämnade mig

Han lämnade mig
Han krossade mig
Förstörde all lycka inombords
Förstörde mitt färgseende

Han lämnade mig
Han trampade på min själ
Gav mig ingen förklaring
Gav mig bara sorg

Han lämnade mig
Han dödade mig
Suddade ut allt vi var
Suddade ut all min kärlek

Han lämnade mig




Fri vers av EnPromenadPåSaturnus
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-07 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EnPromenadPåSaturnus