Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tågstationen en fredag

Tågstationen en fredag
Inget tåg att fånga
Ingenstans att åka
Bara en tom bänk där tårar samlas
Ingen framtid
Inget hopp
Endast bänken där tårar samlas

Tågstationen en fredag
Inget tåg att fånga
Ingenstans att åka
Bara en tom räls där döda kroppar samlas




Fri vers av EnPromenadPåSaturnus
Läst 388 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-31 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EnPromenadPåSaturnus