Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alkohol, hon kräks och spyr

Alkohol, hon kräks och spyr
Du är enkel.

Alkohol, hon kräks och spyr
Ta av dig trosorna.

Alkohol, hon kräks och spyr
Sära på dina ben

Alkohol, hon kräks och spyr
Din hora, ut ur mitt hus

Alkohol, hon kräks och spyr
Passivt våldtagen ditt svin




Bunden vers av EnPromenadPåSaturnus
Läst 337 gånger
Publicerad 2020-03-10 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EnPromenadPåSaturnus