Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasigt mästerverk

Han är trasig i alla kroppens hörn
Men ändå ett komplett mästerverk
Han är dyster och nedstämd
Men ändå den klaraste solen himmeln skådat
Han är stencool och tom i blicken på utsidan
Men är i lågor av smärta på insidan
Han är trasig i alla kroppens hörn
OCH trotts det är han ett komplett mästerverk




Fri vers av EnPromenadPåSaturnus
Läst 355 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-04 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EnPromenadPåSaturnus