Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

precis innan november

flyttfåglar flyr över himlen
som svarta sorgband
mot det evigt grå
björkar i taggtrådssiluetter
i en värld som håller andan
och stannar upp
vi är saltstoder, hårda, spröda och förgängliga
vittrande under det horisontella regnet
värmen är långt borta
både i minne och drömmar
stödet för Nihilism och
vittnesmål om Guds död
kan aldrig vara starkare än
just
precis
nu




Fri vers (Fri form) av Fredrik Westin
Läst 312 gånger
Publicerad 2017-10-25 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin