Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ta hem... tjänsten....


Gränser

 

När har du sett en kunnande människa lyckas

inom utifrån förutsatta tidsramar.

När har du sett en människa gråta

vid viss utsatt tid

Kan man utföra sina behov på klockslagen.

Kan man somna efter klockan utan droger

Kan man känna sig trygg i ensamhet 

Vem ger rätten att skriva ut

drogande medicin i brist på mänsklig hjälp.

Det fattas en tidlös medmänniskanät.

 

Vem har makten

Vem bär sanningen om livet 




Prosa av Pirjo VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-26 14:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
låter som vem kan segla
2019-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP