Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heta räkor

Fräs purjolök med curry
i smör strö på och lite socker
När löken fått lite färg
Tillsätt tomatpurré
ett par matskedar
och tre dl grädde

Nu är det snart klart
låt puttra sakta
och när det börjar
tjockna häll i
så mycket räkor
du orkar äta

Låt allt bli varmt
Servera med ris
eller nudlar

Jag lovar...
(Följande uttalas på smålänska)
Dé bare knullde i hele mun dö\'




Övriga genrer av Roger VIP
Läst 447 gånger
Publicerad 2004-10-03 05:13



Bookmark and Share


  Anette Blomberg
doften ända hit. Min kräftstjärt till du...
2004-10-03

  reback
...vad gott. Tryck i 3-4 vitlöksklyftor oxå så blir det bara såååå .... :-)
2004-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP