Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
upp efter mig, snälla


torka

det kommer över mig ibland, den där känslan av att ingenting egentligen är på riktigt,
men i samma sekund slår rationellhjärnan till och skriker att: "Så är det inte alls!"
att jag sitter här och skriver en massa tomma svarta ord på en vit skärm, behöver inte alls betyda att jag på något sätt har något att säga, något som dessutom skulle vara av intresse för någon annans ögon än mina egna, på toppen av allt. 
Något av värde och vikt, mer än att jag bara har en lust, ett infall, en förhoppning, en liten tanke av att "nu, nu, NU! ska det hända. Nu händer det!"

-

-

-

Men... så händer ingenting.




Prosa av Sanningsägaren VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-26 23:36



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Universum sägs utvidga sig. I och till vad då? Kanske är det så med läsning av texter också. De är på väg någonstans. Frågan är då kanske från vad och till vad. Ett så kallat 'vad-ställe'.
2017-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP