Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eftermäle

 

Prata om mig

En ström av ilska...

Om de oförätter som jag gjort

Om de dumma saker som jag sagt

Om det som jag borde ha gjort men inte gjorde

 

Skratta åt mig

En bubblande glad kaskad...

Åt min barnsliga iver

Åt min sociala klumpighet 

Åt taffligheter och misstag

 

Men snälla...

 

Minns också

Känn min kärlek

Hur försagt och blygsamt den än visades

Minns de glada stunderna 

Leendet och det milda samförståndet

Det vi hade tillsammans

I en kort sekund 

I livet 

I nuet




Fri vers av LindaBirgitta
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-31 22:29



Bookmark and Share


  Lennart Arvidsson
En så fin sammanfattning av livet. Du formulerar mina tankar. Fortsätt med ditt textskrivande. Du har mycket oskrivet.
2017-11-27
  > Nästa text
< Föregående

LindaBirgitta
LindaBirgitta