Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftertanke

Tänk om vi alla skulle sätta oss ner

och tänka på att vi ska sluta skita ner andra

genom våra nedsättande och ofta obetänksamma

och tanklösa uttalanden om andra människors göranden

Vilken ren och doftfri värld vi skulle kunna leva i då 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-29 14:25



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Önska kan man alltid göra, men visst vore det bra om det försvann.
2017-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP