Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tutt himmelen

Överallt ser jag tuttar och bröst av olika storlekar
stora som små
Och uppnosiga som de alla är tittar de alltid på mig
vart jag än är eller vart jag än går
Så jag kan givetvis inte låta bli att titta tillbaka på dem
Flörta med dem alla
Hålla dem alla så kär
Jo, för jag tycker verkligen om tuttar och bröst
Tycker om att de beskåda
De är ju så vackra
För visst är de för härliga ändå de där båda
Man vill ju bara kunna krama om dem och suga på dem
så som man fick göra när man var liten då ens mamma
gav av sina bröst till tröst
Ja, då man tillhörde tutt sugar eliten
För det var tider det kan jag lova
Och det kan väl inte bli mycket bättre eller vackrare
än så än när ett par fagra tuttar till bröst tittar fram
under den tunna blusen
och säger Hallå
Vad står på?

Överallt så ser jag bröst i tutt himmelen!

Ken Cassel
30/10-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-30 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel