Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är sånt här som folk skriver böcker om, säger jag

Vi har förspel i timmar. Ligger tätt ihop i hans röda soffa och känner på varandra utanför kläderna. Röker cigaretter eller hasch, dricker te, lyssnar på pop. Han sjunger så vackert och jag undrar när han ska spela gitarr för mig men vi glömmer bort det senare. När hans hand löper över min överarm skakar det ohämmat i mina ben, när jag böjer mig fram för att kyssa hans leende reser sig håret i nacken. Jag knäpper upp min skjorta och han krånglar sig ur sin t-shirt och när våra nakna överkroppar nuddar varandra stönar vi högt. Allt går i slow motion, det känns som att vi har tagit syra, som om våra hudar endast är menade att existera i sällskap av varann.




Och
jag
har
aldrig
känt

med
någon
förut.




Fri vers (Fri form) av inatt
Läst 380 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-11-07 18:41



Bookmark and Share


  Sandra De Freitas VIP
WOW.
2017-12-14

    ej medlem längre
knark är gott.
2017-11-07
  > Nästa text
< Föregående

inatt
inatt